10

Av Kristine Framnes Rygg

BRAND.SPECIALIST

body.builder marmor uten kork

VA-VA VOLUM!! Dette er et unikum av et skum som trigger frem volumet i håret ditt fordi den inneholder grapefruktekstrakter som skaper friksjon i håret. Ved bruk av BODY.BUILDER oppstår en motsatt-magnet-effekt. Det betyr at når du tar de like endene av en magnet mot hverandre, så vil de ikke feste seg sammen. Derav øker volumet fordi hårstråene ikke vil feste seg i hverandre. Skummet i seg selv er vektløst, slik at håret ikke kjennes ut som et tungt hår fult av produkt. 

Tips til påføring

Skal du påføre i et vått hår kan du enten spraye striper med skummet gjennom håret fra pannen til nakken, og deretter gre igjennom. Et annet alternativ er å spraye skum på hårbørsten før du grer igjennom og føner fasong etter eget ønske. Føner du med «hodet opp ned» får du ekstra løft på volumet når du svinger hodet opp til normal posisjon igjen.

 

Dersom du velger å bruke en rundbørste sammen med BODY.BUILDER vil skummet bli mykere og mer polert med litt mindre hold enn når du bruker en vanlig, flat børste.

Wetlook

Wetlook er alltid en sikker vinner på fest. Kjør på med et godt lag BODY.BUILDER så håret er gjennomvått med skum, legg det der du ønsker at håret skal stivne og la tørke. Spray over med SESSION.SPRAY for et godt hold.

COCKTAILS

Vi elsker cocktails for håret. Her er noen mixer:

 

EVER.BOUNCE + BODY.BUILDER (Husk EVER.BOUNCE først.) For voluminøst rundbørste-fønet hår. Til alle typer tykkelse av hår. EVER.BOUNCE gir mer langvarig hold.

 

BODY.BUILDER + ANTI.GRAVITY Gir en mer tørr konsistens og følelsen av mer styling i håret. Passer til alle hår, velg mellom ANTI.GRAVITY spray eller lotion ut ifra hvor mye hold du ønsker.

 

BODY.BUILDER + DOO.OVER For et godt hold med litt grip. Passer til alle hår typer.

 

BODY.BUILDER + HAIR.RESORT gir en saltvannseffekt til skummet som er nydelig dersom man liker styling følelse i håret.

 

BODY.BUILDER + SESSION.SPRAY. Perfekt til wetlook og klassisk rundbørste føn eller finger føn, spray SESSION.SPRAY over etter føn er utført. Gre igjennom etter SESSION.SPRAY har tørket, da får du et mykt resultat med bedre hold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Verdant AS Org. nr:  992 518 073 | Tlf 56 15 68 00

vipps_logo_rgb
Add to cart