Uansett hårtype, er vi alle desperate etter å forlenge levetiden til frisyrene våre. Det er her tørr balsam er en skinnnende stjerne! Selv om dette ikke er et nytt fenomen for den profesjonelle hårpleieindustrien, er det først nå nylig at tørr balsamen har begynt å få den ære og oppmerksomhet den virkelig fortjener. Her er alt du trenger å vite om KEVIN.MURPHY’S YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER magiske tørr balsam!

 

Hva er en tørr balsam?

Akkurat som vanlige balsamer finnes tørr balsam for å forbedre hårets tekstur. Den gjør håret silkemykt, glatt og hydrert, men virker også på et dypere nivå hvor den nærer og gjør håret mer håndterbart når det mangler både fuktighet og trenger å få fjernet frizz. Tørr balsam er en viktig del av et helhetlig hårpleieregime som skal brukes når håret er tørt eller trenger en rask oppfriskning.

Forskjellen mellom vanlig balsam og tørr balsam

Den eneste forskjellen mellom vanlig balsam og KEVIN.MURPHY YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER er formelen/oppskriften. Mens leave-in balsam kommer ut av flaskene som en væske, er tørr balsam en tørr pulverspray, som ligner på en tørrsjampo. Hvis du sliter med uttørket, ofte farget eller skadet hår, kan det hende du ikke oppnår signifikante langsiktige resultater ved å bruke bare en tørr balsam. Vi anbefaler at du holder deg konsekvent med begge typer fuktighetstilnærminger (væske og spray) uten å hoppe over bruken etter og mellom vaskene.

Hvordan påføre YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER

Mens noen produkter med tørr formel kan etterlate et belegg og opphopning av produkt, fordamper KEVIN.MURPHY YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER ved kontakt mot håret, og etterlater håret ditt fuktig og mykt i løpet av sekunder. Du kan bruke den som en oppfølging etter en runde tørrsjampo eller mellom vaskene når du føler at håret er tørt og trenger litt utjevning og frizzkontroll.

 

Slik gjør du:

·      Rist flasken godt før bruk,

·      Hold den omtrent 16 cm fra håret ditt, spray produktet fra midtlengden av hårstråene ned til endene, akkurat som du bruker en tradisjonell balsam,

·      Gre produktet forsiktig gjennom håret,

·      Nyt det foryngede resultatet og gjør klar til å bli stylet hår!

 

Hemmeligheten bak YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER

Det er lett å forstå hvordan flytende balsam fungerer. Imidlertid er magien med tørr balsam på et helt annet nivå. Den er vektløs og veldig absorberende, med en høy konsentrasjon av næringsstoffer som etterlater håret ditt mykt, silkeaktig og skinnende. Takket være den svært effektive formelen som inneholder vitaminer, mineraler og urteavledede forbindelser, er den trygg for hyppig bruk!

Ville håret ditt ha nytte av å bruke YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER?

Alle hårtyper og teksturer som ofte fønes eller styles kan ha nytte av å bruke YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER. Spesielt for å berike rutinen med tynne- til middels tykke hårstrå som mangler elastisitet og fuktighet. Dette er en perfekt måte å forlenge hårets levetid ved å redusere behovet for varmestyling samtidig som den gjør håret mer håndterlig og oppfrisket!

 

Som alle andre KEVIN.MURPHY-produkter er YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER ikke testet på dyr, fylt med naturlige ingredienser og urteekstrakter med gunstige egenskaper.

 

Er dette et produkt håret ditt alltid har drømt om? Prøv det nå og gi oss beskjed!

Young Again Dry Conditioner 250 ml

kr459

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Verdant AS Org. nr:  992 518 073 | Tlf 56 15 68 00

vipps_logo_rgb
Add to cart