KRISTINE FRAMNES RYGG
BRAND.SPECIALIST

Visste du at noe av det verste du kan gjøre mot håret ditt er å sove med vått hår? Eller at hodebunnen trenger like mye kjærlighet som du gir huden i ansiktet? Om svaret er nei på minst et av disse spørsmålene må du lese videre…

 

Det verste du kan gjøre mot håret ditt er å sove med vått hår 😱

Hvorfor er det det? Skjellagene vil gnisse mot hverandre og skape en unødvendig friksjon som vil skade strukturen i håret. Det å sove med hårkur over natten er kun en myte, og noe vi absolutt ikke anbefaler å gjøre.

Balsam skal faktisk brukes på hodebunn 😌

Mange velger å ikke bruke balsam fordi de mener det gir fett hår. Dette er feil, det er tvert imot. Hodebunnen trenger balsam for å regulere den og unngå unødvendige hodebunnsproblemer. Dersom du ikke hadde hatt hår på hodet, hvordan ville du da behandlet hodebunnen? Ville du smurt fuktighetskrem på kun fjeset, men droppet resten av hodet? Hodebunnen jobber på overtid for å regulere det naturlige beskyttende talglaget den trenger for å beskytte seg selv. Dette er superviktig og legger grunnlaget for resten av hårets fremtid. Sliter du med ulike hodebunnsproblemer vil jeg anbefale deg å sjekke ut SCALP.SPA serien.

Er kokende varm dusj bra? 🚿

Noen elsker en god og kok varm dusj. Dette er en god bidragsyter til at håret blir mer tørt. Det samme gjelder om vi vasker håret for ofte. Skulle det bli perioder med for mye vask er BALANCING.WASH en reddende engel fordi den har en lavere pH-verdi og vil balansere håret på riktig kjøl igjen.

UVA/UVB og varmeverktøy ☀️

Varmeverktøy og solen er også gode bidragsytere til å skape et tørt hår. Pass på å beskytt håret med varmebeskyttende produkter som for eksempel HEATED.DEFENCE som beskytter opptil 232 grader og vil aktivt trekke inn for å beskytte håret i ulik grad i forhold til kvaliteten på håret. EVERLASTING.COLOUR LEAVE-IN er UVA og UVB beskyttende samtidig som den gir godt med fukt og reparerer. EVERLASTING.COLOUR er en serie som er fargebevarende, fargeforbedrende og fargebeskyttende. Den beskytter håret mot ytre påvirkninger som solen, forurensing i luften og kobbervann.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Verdant AS Org. nr:  992 518 073 | Tlf 56 15 68 00

vipps_logo_rgb
Add to cart