Av

Har du mye hår som sitter igjen i hårbørsten når du grer? Er hendene dine fulle av hår om du tar igjennom det og lakenet på sengen fult av hår? Hodet ditt har ca. 100.000 hårstrå på hodet, og det er normalt å miste opptil 100 hår per dag. Mister man mer hår enn dette, kalles det hårtap. Dette kan forekomme av ulike årsaker som blant annet økt DHT i hodebunn. Heldigvis har vi produkter som kan hjelpe deg!

Hva er DHT?

DHT (dihydrotestosteron) er et hormon som dannes fra testosteron og er et tre ganger kraftigere kjønnshormon enn testosteron. Dette hormonet kan sette seg i hodebunnen som forkorter vekstfasen til håret, forminsker hårsekkene og gjør færre antall hår synlige. Ved å bruke riktige produkter kan man hemme og redusere DHT i hodebunn og blodet, som gjør at håret forsetter å vokse som normalt. Dersom man slutter å bruke DHT hemmende produkter, vil håravfallet ta seg opp igjen.  

Kilde: Store Medisinske Leksikon- Hårtap

Ved jevnlig bruk av PLUMPING serien fra KEVIN.MURPHY kan du forebygge mot hårtap og samtidig få en følelse av tykkere hår. PLUMPING serien inneholder vippeserum teknologi som både tykner og forlenger håret, samt ingredienser som er kjent for å gjøre håret tykkere og forhindre/forebygge på hårtap hos damer.

Les også: Tykkere hår uten hårtransplantasjon (for herre)

Forebygg mot hårtap og få et tykkere hår

PLUMPING.WASH er en shampoo som gjøre håret tykkere og tilfører tetthet og fylde i tynt eller fallende hår. Den inneholder brennesle som er en kraftig kilde til aminosyrer og øker blodsirkulasjonen i hodebunnen. Bambus ekstrakt og risproteiner gjenskaper keratin strukturen i håret.

 

PLUMPING.RINSE er en fortykkende balsam som gjenoppretter tetthet og styrke. Den inneholder tripeptid, et proteinderivat som styrker håret, og opprettholder håret i vekstfasen. Lotusblomst ekstrakt inneholder en foryngende ezymer som etterlater håret mykt og glatt.

BODY.MASS bruker et kompleks av ingredienser som er nøye forsket på, og er bevist at kan øke vekstfasen til håret. Apigen fra persille øker blodsirkulasjonen, stimulerer hårvekst, hårforankring og forebygger mot hårtap. Oljesyre fra hemsley røtter forebygger skader fra DHT tripeptider som engasjeres under reproduksjonen av håret som gjør at man reduserer hårtap.

Plumping Wash Shampoo 250 ml

kr399

Kevin Murphy Plumping Wash 250 ml er en shampoo med Brennesle- og Ingefærekstrakt som styrker og gjør fint hår tykkere. Stimulerer og revitaliserer hodebunnen for å optimalisere hårets vekstvilkår og forhindrer hårtap. Håret etterlates mykt, glansfullt og styrket over tid. Paraben- og sulfatfri

250ml

This item: Plumping Wash Shampoo 250 ml
kr399
kr399
kr422

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Add to cart