Av

Dette er mye mer enn bare en 70-talls hitlåt. STYING.ALIVE er også en high-performance, leave-in og oljefri treatment som umiddelbart reparerer skadet eller farget hår. Dette er et helt vektløst produkt som i tillegg til å reparere også gir håret økt elastisitet, motvirker tørrhet og gjør flokene lettere å gre gjennom.

 

Laget for tynt hår kan denne leave-in sprayen brukes på flere områder, som blant annet før du skal gre igjennom håret. Den reparerer skadet, skjørt, tynt hår, samt farget hår. Den er rik på silkeproteiner og full av antioksidanter for å reparere skader. STAYING.ALIVE etterlater håret hydrert, silkemykt og reparerer. Spray STAYING.ALIVE inn i vått hår, vent 5 sekunder og deretter børst igjennom.

Tips til stylister og frisører

STAYING.ALIVE har en litt lavere pH-verdi som gjør den til det perfekte klippe-styling verktøyet for deg som jobber i salong. Den hjelper til med å lukke skjellaget med en pH på ca 3.5.

Staying Alive 150 ml

kr429

Kevin Murphy Staying Alive 150 ml er en vektløs leave-in kur for lett skadet eller stresset hår. Silkeproteiner og essensielle oljer reparerer håret, tilfører fuktighet og etterlater det fleksibelt og mykt. Parabenfri

150ml

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Add to cart