Av

Nyheten EVERLASTING.COLOUR er endelig her! Alle våre hårpleieprodukter er fargesikre, men denne innovasjonen tar fargepleie til et nytt nivå. EVERLASTING.COLOUR er fargebevarende, fargebeskyttende og fargeforbedrende.

Serien er fargelåsende, vektløst formulert med en sur pH som beskytter mot fargetap samtidig som produktene gir deg alle fordelene du kan forventede som glans og myhet. Har du kjemisk behandlet hår/farget hår er denne serien perfekt for deg. Bruk produktene i serien sammen for best resultat.

EVERLASTING.COLOUR WASH

Først har vi EVERLASTING.COLOUR WASH med sur pH-forseglingsteknologi som skånsomt renser mens den respekterer den naturlige pH-verdien i hodebunnen og bidrar til å lukke skjellaget og gi en strålende glans. Den jobber aktivt med å låse pigmentene i håret, og beskytter mot mineralansamlinger som også kan være en viktig årsak til at fargen ikke ser like bra ut som da du forlot salongen.

EVERLASTING.COLOUR RINSE

Deretter har vi EVERLASTING.COLOUR RINSE, formulert for å beskytte mot skade. Den gjenoppretter skjellaget for å opprettholde hårfibrenes styrke fra rot til spiss. Når den brukes med hele regimet, gjenoppbygger den integriteten til håret samtidig som den nærer og styrker. Vår superfood-blanding av ingredienser sammen med den beste teknologien som laboratoriet kan tilby, holder håret ditt sterkt og sunt.

EVERLASTING.COLOUR LEAVE-IN

Perfekt å bruke hver dag. EVERLASTING.COLOUR LEAVE-IN er en daglig beskyttelse mot fading av farger forårsaket av miljøgifter og frie radikaler sammen med UVA/UVB-beskyttelse. Vi har lagt til bindingsbyggende og pH-låseteknologi i sprayen. Denne teknologien bidrar til å styrke fra innsiden for å øke hårmotstanden for forbedret, sterkere og sunnere hår. Alt uten å tynge håret eller etterlate rester.

EVERLASTING.COLOUR TREATMENT

Vårt hero-produkt, EVERLASTING.COLOUR TREATMENT. Laget med båndbyggende teknologi for å beskytte mot falming av farge, forbedre glans og liv, samt behandle hårfibrene fra innsiden. Bidrar til styrket og forbedret hårkvalitet, fargeglans og lang levetid. Behandlingen tilbys både i salong eller til hjemmebruk. TREATMENT er perfekt for deg med hår skadet av farging. Bindingsbyggere og pH-fargelåseteknologi bidrar til å lukke skjellaget og garantere langvarig farge og glans. Dette er magi på flaske!

EVERLASTING.COLOUR er både en salongbehandling samt et perfekt ritual for velvære og fargevedlikehold hjemme. Dette er bærekraft kombinert med vitenskap – en grensesprengende innovasjon fra KEVIN.MURPHY.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Add to cart