Uansett hvilke finish du ønsker, er veien mot å oppnå og opprettholde sunt hår ikke alltid en enkel opplevelse. Enten i salongen eller hjemme, involverer ofte go-to-styling bruk av varmeverktøy. Eksperter er imidlertid enige om at å redusere varmestyling og legge til noen få viktige produktbytter kan bidra til å forbedre tekstur og farge samtidig som det fører til en forbedret følelse og finish. Hva betyr dette? Vi har alle behov for en oppfriskning om hvordan forhindre varmeskader.

Kutt ned på varmestyling

En av de enkleste måtene å redusere varmeskader på er ved å redusere bruken av varme verktøy (selvsagt). I stedet for å stole på varme for å skape din hverdags-look, bruk leave-in-behandlinger, lufttørking, beskyttende styling og styling spesifikke produkter for å oppnå et lignende utseende uten varme.

Lag en barriere

Å stole på lufttørking er et flott daglig alternativ for å redusere skader, men du trenger ikke si farvel til varmestyling helt. Når du bruker varme, sørg for at det er en barriere mellom håret og varmeelementet. Bare påfør et lag HEATED.DEFENSE på fuktig hår og deretter favorittstylingen din for å få ønsket utseende. Et vektløst beskyttelsesskjold, HEATED.DEFENSE sikrer at håret ditt er beskyttet, glattet, løst ut og klart for enhver stil du ønsker.

Forleng stylingen din

Hvis varmestyling er et must for din daglige rutine, bør du vurdere å endre frekvensen for å forhindre varmeskader. I stedet for å stole på føner eller varme verktøy noen ganger i uken for å oppnå ønsket utseende, bytt opp forberedelses- og vaskerutinen i stedet.

Start med å legge til den nye BLOW.DRY-serien til stylingforberedelsene dine. Velg mellom EVER.SMOOTH, EVER.LIFT, EVER.BOUNCE eller EVER.THICKEN for å fremskynde tørketiden og forlenge styling minnet til det ferdige utseendet. Utvidet stilminne fører til færre touch-ups, noe som betyr mindre varme!

I tillegg til trinnene over, hopp over vaskedagen og tilsett FRESH.HAIR og YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER til rutinen din i stedet. Ved å forlenge antall dager mellom dusj og ny styling, kan du enkelt kutte ned på skadene hyppig. Slik sparer du tid og stylingen varer lenger.

Skadekontroll

Enten skaden allerede er gjort eller du jobber med forebygging, krever opprettholdelse av en sunn stil en balanse mellom ekspertoppmerksomhet og rutiner for hjemmepleie av høy kvalitet. Samarbeid med frisøren din for å planlegge konsekvente hårklipp og salongpleie. Inkluder deretter dype kondisjonerings- og leave-in-behandlinger for å få større skadekontroll.

Young Again Masque 200 ml

kr529

Kevin Murphy Young Again Masque 200 ml er en dypt fuktighetsgivende og reparerende kur med et kompleks av 20 aminosyrer, Quinoa- og risproteiner, Immortelle og Baobab som gir ungdommelig glans, fuktighet og styrke til tørt og skadet hår. Parabenfri

200ml

Angel Masque 200ml

kr499

Kevin Murphy Angel Masque 200 ml er en styrkende og dypt fuktighetsgivende hårkur spesielt utviklet for fint, fargebehandlet hår. Inneholder blant annet et kompleks av 3 ulike styrkende proteiner og Quinoa- og Bambus som gir styrke, fuktighet og tykkelse til fint hår uten å tilføre tyngde. Parabenfri.

200ml

Hydrate Me Masque 200ml

kr499

Kevin Murphy Hydrate Me Masque 200 ml er en meget fuktighetsgivende og mykgjørende hårkur for tykt, kraftig eller kjemisk behandlet hår. Innovative mikrokapsler med vitamin A og E, og ekstrakter fra Kakaduplomme og Nype gjenoppbygger håret og tilfører fuktighet og mykhet. Parabenfri

200ml

Leave-in Repair 200ml

kr499

Kevin Murphy Leave-in Repair 200 ml er en vektløs leave-in kur med superfood proteiner fra Grønnerter og ekstrakter fra Bambus og Papaya som reparerer, pleier og gir styrke til skjørt og skadet hår. Parabenfri

200ml

👇🏽 Handle den varmebeskyttende HEATED.DEFENCE her 👇🏽

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Verdant AS Org. nr:  992 518 073 | Tlf 56 15 68 00

vipps_logo_rgb
Add to cart