Høytiden en verdsatt tid som bringer med seg en følelse av tilhørighet. I år ønsket KEVIN.MURPHY at høytidskolleksjonen skulle utforske klassiske hårpleierutiner med en frisk og leken tilnærming, i håp om at den skulle inspirere deg til å drømme om nye kreasjoner og nye definisjoner av stil.

Hver eske er nøye kuratert for å vise hvordan de, når de kombineres, kan påvirke individuell stil og kreativitet. Definer din stil og verdsett unikheten som er deg.

HYDRATE

Kombinasjonen av HYDRATE-ME.WASH og RINSE, sammen med BEDROOM.HAIR, vil inspirere til frisyrer som beholder fuktighet, og styling med en fleksibel holdbarhet.

I denne julegaven får du med BEDROOM.HAIR med på kjøpet.

LUXE

Proteinrike REPAIR-ME.WASH, REPAIR-ME.RINSE og YOUNG.AGAIN gir håret næring og gjenoppretter skadet hår, og gir deg en luksuriøs, glansfull finish.

I denne julegaven får du med YOUNG.AGAIN med på kjøpet.

THICKENING

Nyt følelsen av tykkere hår, forsterket volum og silkeaktig glans levert gjennom tredelt pleie med PLUMPING.WASH og RINSE, i tillegg til DOO.OVER.

I denne julegaven får du med DOO.OVER med på kjøpet.

VIBRANCE

Farge som varer lenge krever vedlikehold. EVERLASTING.COLOUR WASH, RINSE og LEAVE-IN behandler farget hår innenfra og ut, slik at håret blir robust og mer levende.

I denne julegaven får du med EVERLASTING.COLOUR LEAVE-IN med på kjøpet.

VOLUME

Gi fint hår den kjærligheten det fortjener. ANGEL.WASH og RINSE gir luksuriøst volum og næring til håret ditt, mens ANTI.GRAVITY.SPRAY holder frisyren og volum på plass.

I denne julegaven får du med ANTI.GRAVITY.SPRAY med på kjøpet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Verdant AS Org. nr:  992 518 073 | Tlf 56 15 68 00

vipps_logo_rgb
Add to cart