Hodebunnspleie, også kjent for noen som #SCALPTOK er den siste mainstream must-have luksusen. Hvorfor? Fordi å ta vare på hodebunnen forbedrer hårkvaliteten så vel som velvære rutinen din.

 

På et helhetlig nivå kan praktisering av hodebunnspleie berolige sansene og gi en avslappende spa-lignende opplevelse. Når det kommer til dypere fordeler, er hodebunnen et av de viktigste områdene å konsentrere seg på fordi fordi det er slik du får en sunnere hud i hodebunn og sunnere hårstrå på hodet. Alt for ofte konsentrerer vi oss kun om håret og glemmer at huden i dette området spiller en stor rolle for sunn hårvekst, styling og hverdagskomfort.

Ulike behov

Enten du har å gjøre med en irritert, flassende, altfor fet, sensitiv hodebunn eller matte hårstrå lar SCALP.SPA deg få fordelene hjemme når du måtte ønske det. Inkludert i SCALP.SPA regimet har vi SCALP.SPA SCRUB, WASH, TREATMENT og SERUM. La oss se nærmere på SCALP.SPA SCRUB og hvordan den fungerer.

Før og etter en vask med SCALP.SPA SCRUB

SCALP.SPA SCRUB

Ta hodebunnen med på spa med vår rensende forvask-eksfolierer laget for hodebunnen. Denne luksuriøse, unike skrubben inneholder Perlite, en vulkansk stein formet til perfekte kuler som forsiktig skrubber bort urenheter fra hodebunnen og hårsekkene for optimal hodebunnshelse og hårvekst. Micellært vann og sellerifrøekstrakt fjerner overflødig olje og hydrerer for en beroliget, balansert hodebunn som føles fantastisk. Her er en bonus: den kan også brukes som kroppsskrubb.

 

Denne skrubben fjerner død hud, urenheter og gir en skånsom peeling mot hodebunn som vil føles bra fra start til slutt. Påfør i vått hår og masser med sirkulære bevegelser for et øyeblikks avslapping som bærer med seg endeløst av hår- og hodebunnsfordeler. Bruk enten fingertuppene eller en hårbørste for å skrubbe.

 

Mange andre hodebunnsskrubbformler bruker salt eller sukker og vil gå i oppløsning før de er i stand til å få jobben gjort. SCALP.SPA SCRUB er unikt formulert med Perlite, som ikke går i oppløsning og er derfor i stand til å gi sårt tiltrengt peeling før formelen vaskes bort.

 

Enten du har å gjøre med sesongmessige (vår, høst, sommer, vinter) stressfaktorer i hodebunnen og hårstråene eller ønsker å løse periodiske problemer, vil SCALP.SPA bidra til å forbedre funksjonen i hodebunnen, SCALP-serien tilbyr komplette pleiealternativer som enkelt kan innlemmes i hjemmepleierutinen.

Hvordan det fungerer:

SCALP.SPA er en serie dedikert til å behandle og forbedre funksjonen til hodebunnen og hårstråene. Innovert med målrettede ingredienser designet for å oppgradere hjemme-velværeløsninger, har den en tendens til å forbedre hodebunnens helse ved å skape et miljø som fremmer vekst og styrke.

 

Vi er alltid interessert i å bruke ingredienser som er velkjent innen hudpleie for å bruke i hårpleie – hodebunnen er en forlengelse av huden vår som ofte ikke får den kjærligheten den fortjener, frem til nå. SCALP.SPA inneholder svært målrettede hudpleieingredienser som jobber sammen for å skape et system som behandler fra hodebunn til hårstrå.

Scalp Spa Scrub 180ml

kr499

Scalp Spa Scrub inneholder perlite, en vulkansk stein som skånsomt exfolierer hodebunnen og lindrer irritasjoner.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Verdant AS Org. nr:  992 518 073 | Tlf 56 15 68 00

vipps_logo_rgb
Add to cart