Av

Når solen titter frem, håper vi at du er flink til å smøre deg med solkrem. Du smører gjerne kroppen og ansiktet, men tenker du på håret ditt? Spesielt om du farger eller striper håret er UVA/UVB beskyttelse ekstra viktig for å unngå ekstra skader på et allerede hardt utsatt hår. For de med naturlig hår som er ubehandlet er UVA/UVB også viktig. Du kan sammenligne et hår som lysner i solen med solbrent hud.

Kevin skaper løse ugjorte bølger og jevne innlevde lokker.

☀️ Beskyttelse☀️

KEVIN.MURPHY har fire produkter med ekstra høy beskyttelse mot UVA/UVB. SESSION.SPRAY, SESSION.SPRAY.FLEX, MOTION.LOTION og EVERLASTING.COLOUR LEAVE-IN. Husk at vi er hudpleie for håret. Slik fungerer produktene:

EVERLASTING.COLOUR LEAVE-IN er et produkt som passer like godt i strandbagen som på badet. Ta den med på stranden akkurat som du gjør med solkremen og spray i håret gjennom dagen for ekstra beskyttelse av hårfargen og håret ditt samtidig som den nærer, fukter og reparerer håret.

SESSION.SPRAY og SESSION.SPRAY.FLEX er begge hårsprayer som beskytter frisyren din mot solen. Det er ikke feil å spraye litt ekstra på med disse utenpå stylingen din i sommer! Spray godt igjennom hele håret og gre igjennom etter at sprayen har tørket for et mykt hår. SESSION.SPRAY er i tillegg antistatisk.

MOTION.LOTION er en anti-frizz og krøllekontrollerende krem med god UV-beskyttelse. Påfør denne i håret etter dusj og du vil få både kontroll på håret, vakker glans og UV beskyttelse for å unngå falming av farge og slitasje.

 

Hodeplagg er også hårets bestevenn på varme soldager og super hot tilbehør. God sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Add to cart