En mester

I KEVIN.MURPHY bryr vi oss om miljøet fordi vi anerkjenner den farlige klimaendringen som pågår. Vi gjør alt vi kan for å hjelpe miljøet, derfor har produktene våre emballasje som er resirkulerbare og som er biologisk nedbrytbare. For å forsikre oss om at KEVIN.MURPHY’s sortiment er av den høyeste kvalitet bruker vi naturlige ingredienser fra kilder vi vet er bærekraftige, fornybare og hvor ingrediensene er høstet på måter som ikke skader miljøet.

Vi har valgt å bruke innpakninger som er laget av forbruksavfall og alle våre sekundær-innpakninger er laget av enten papir eller papp. 

Flaskene er firkantet for å kunne romme mer og vi bruker også 40% mindre plast for at det skal være mest mulig produktinnhold i flaskene våre. 

KEVIN.MURPHY er stolte over det innførte sammarbeidet med Al Gore’s “The Climate Reality Project”. Denne globale organisasjonen jobber dedikert for å utdanne offentligheten om klimaendringenes virkninger og for å innføre grønne løsninger over hele verden. Ved produktsalg donerer  KEVIN.MURPHY penger til denne organisasjonen for å redusere den pågående globale forurensningen. 

GREEN.SALON prosjektet i regi av KEVIN.MURPHY er et virtuelt verktøy som viser hvordan salonger og enkeltpersoner kan påta seg ansvar og utgjøre en forskjell for miljøet. I tillegg vil det være gunstig økonomisk. 

KEVIN.MURPHY leter aktivt etter partnerskap med resirkuleringsprogrammer som Green Circle salongene. Disse er en ressurs for bærekraftig avfallshåndtering og utdanner andre salonger i hvordan de effektivt kan utgjøre en forskjell for miljøet. Gjennom sitt lidenskapelige engasjement sender Green Circle daglig biprodukter og avfall til ulike bærekraftige prosjekter. Så langt er nesten 250 KEVIN.MURPHY salonger over Nord-Amerika en del av Green Circle. Vi leter kontinuerlig etter lignende muligheter også for våre salonger på verdensbasis. 

I salongene er vann en essensiell resurs for at arbeidet skal bli utført. Dessverre er rent og rikelig vann blitt mindre tilgjengelig rundt omkring i verden, noe som gjør at vi i KEVIN.MURPHY engasjerer oss i å finne måter vi kan bevare denne viktige ressursen på. 

Gjennom det globale partnerskapet med EcoHeads tilbyr vi økovennlige dusjhoder til salongene som bruker 65% mindre vann enn et vanlig dusjhode gjør. Det betyr at det spares opp til 98 liter vann per dag i én enkel vask! 

THE HEART OF KEVIN.MURPHY er en forlenget arm av selskapet vårt som fokuserer på veldedighet og vil gi noe tilbake til samfunnet. Hensikten med dette er å finansiere veldedige organisasjoner som brenner for de samme hjertesakene som oss. Hovedfokuset og hjertet vårt ligger hos menneskelige og miljømessige utfordringer som vi ønsker å bedre. 

Gjennom THE HEART OF KEVIN.MURPHY er vi stolte av å samarbeide med og støtte Culture is Live. Dette er en kampanje som hjelper urbefolkninger og samfunnsledere til å skape bevissthet rundt ulike tjenestetilbud. Dette skal igjen bidra til forebygging av selvmord. 

Videre har People for the Ethical Treatment of Animals (PETA), den største dyrerettighetsorganisasjonen i verden, akseptert KEVIN.MURPHY til å føres opp som et av deres anbefalte Cruelty Free selskaper. 

KEVIN.MURPHY verken skader eller tester produkter på dyr. Vi tester på frivillige modeller. Vi bruker ikke ingredienser som kan skade dyr eller ødelegge miljøet på noen som helst måte. 

For å lære mer om THE CHOICES WE MAKE,   gå inn på WWW.KEVIN.MURPHY.COM.AU

 

Verdant AS Org. nr:  992 518 073 | Tlf 56 15 68 00

vipps_logo_rgb
Add to cart