“Mangelen på produkter som opptrådte etter ønske mens jeg trengte dem på en shoot, tvang meg til å gå utover konvensjonelle hårprodukter og se på fremskrittene som ble gjort med hudpleie. Jeg ønsket å lage et sortiment som i hendene på en stylist ville endre egenskaper ved håret og samtidig ta hårtrender i nye retninger. “ – Kevin Murphy

KEVIN.MURPHY

Som grunnlegger av merkevaren KEVIN.MURPHY, og med international annerkjennelse som produktutvikler, er han en mester innen sitt yrke. Ingen har en slik unik evne til å se de transformative kreftene som ligger i et hår bedre enn han. Hans arbeid har forskjønnet forsiden på samtlige store globale publikasjoner og han har ledet hår-team for uendelig mange motehus. Kevin startet som frisør hos en liten salong i Queensland før han fikk innpass hos det legendariske Vidal Sassoon Akademiet i London. Når han returnerte til Australia etablerte han seg som en av landets mest ettertraktede stylister. Som en fast leverandør for Australske Vouge laget han seg en nissje i industrien som `The Go To Guy´ for den ikoniske `Beach Hair´ looken. I 2007 fikk han prisen Australian Masters Award på AHFAS for hans fremragende bidrag for å fremme hårstyling fra Australia verden over.

 

Med en international profil og et samarbeid med ledende motefotografer som Patrick Demarchelier, Robert Erdman og Richard Bailey, har han stylet for internationale utgaver av blandt annet Vogue, Harpers Bazaar, Sports Illustrated swimsuit edition, Marie Claire, Vanity Fair, Instyle, Rush, & GQ,

Kevin har også jobbet med lysende stjerner i filmbransjen som Baz Luhrmann på den legendariske Moulin Rouge og på stylinglisten over kjendiser finner vi Cate Blanchett, Naomi Watts, Selma Blair, Kylie Minogue, Dannii Minogue, Claudia Karvan, Enrique Iglesias, Vanessa Hudgens, Heidi Klum, Rose Byrne, Miranda Kerr, Catherine McNeil, Jessica Hart og Abby Lee.

I dag er Kevin fremdeles en frontfigur i industrien som han er så dypt dedikert til. Han har fremmet trender med nye og innovative hårdesign og utviklet banebrytende produkter som er bra for både hår og natur. Han er også høyt annerkjent av sine kollegaer for sine visuelle moderne kreasjoner, hårprodukter og verktøy.

Verdant AS Org. nr:  992 518 073 | Tlf 56 15 68 00

vipps_logo_rgb
Add to cart