Av

KEVIN.MURPHY er ikke fremmed for utfordringene som kan oppstå under en lang shoot. Vi har vært ute en vinternatt før og vet at hår på settet under shoot og catwalk må se mykt og levende ut. Håret skal også ha nok volum til å overleve en krevende dag under studiolys og solskinn.

 

Fritt bevegelig volum som kan vare hele dagen er det få produkter som gjør, og Kevin Murphy klarte heller ikke å finne et godt nok produkt som dekket dette behovet. Derfor skapte han sitt egen produkt, og DOO.OVER ble født. DOO.OVER har alle egenskapene til en flash dry styler blandet med en forfriskende tørrsjampo. Denne er perfekt for både kort og langt hår som krever volum og tekstur med hold, eller for deg som ønsker å utsette hårvasken en dag ekstra.

 

“Jeg har alltid vært besatt av volumet du kan oppnå når du legger pudder til håret,” sier Kevin. “DOO.OVER har blitt inspirert av et produkt kalt POWDER.PUFF. Jeg trengte en sprayversjon av dette produktet som ga umiddelbart volum med holdekraft, slik at håret ditt får en umiddelbar «DOO.OVER» når som helst på dagen eller natten.»

Ved å bruke pudderteknologi skaper DOO.OVER en åpenhet og tekstur til håret, en umiddelbar “hair doo” i en sprayboks.

RASK FAKTA om DOO.OVER:

 

Hvem er den for: Alle som ønsker en oppfrisket stil og en myk, innlevd look med volum og langvarig resultat.

 

Bruksanvisning: Bruk DOO.OVER i tørt hår eller som finishing spray. Fokuser på røttene og spray lett over håret. Dersom du krøller håret anbefaler vi at du sprayer på hver krøll før du plasserer hendene dine på hver sin sine av krøllen og «laminerer» inn DOO.OVER i krøllene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Add to cart