Av

Det er noe veldig tilfredsstillende med håret man våkner opp med. Bølger som ikke er helt ensartede, krøller som får sitt eget liv og en annendags blowout som faller akkurat slik du vil ha håret. Selv om vi alle elsker å ha en fresh look, har man ikke alltid tiden til å ordne håret. Med noen få styling triks og et ideelt produkt, kan du enkelt lage en rotete og elegant look som er klar for dag eller natt.

Hemmeligheten bak å skape det ultimate soveromshåret er denne fleksible tekstur hårsprayen som tilfører stylingen din en luftighet med en myk berøringsfølelse. Fra bustete bølger til luftige krøller, BEDROOM.HAIR skaper et raffinert utseende med en uanstrengt finish for dager (eller netter) når du ønsker å se ut som om du ikke har brukt hele dagen på styling… selv om du faktisk gjorde det.

Get the look:

Nøkkelen til å få en sexy-messy finish? Å få håret til å se ut som om du ikke har prøvd for hardt! Noe som er mye tøffere enn det høres ut. Når du først har blitt vant til å lage perfekte bølger eller bølgende krøller, er det en stor utfordring å finne et lykkelig medium som ser ferdig ut, men ikke ferdig. Den gode nyheten er imidlertid at utseendet kan lages på enhver hårtype og styling med BEDROOM.HAIR og noen få justeringer til din vanlige rutine.

Styling tips:

·      Hvis du krøller håret, la alltid endene være utenfor krølltangen og strekk krøllen ut på tilfeldige steder. Etter hver seksjon drar du i krøllen for å skape en langstrakt, uplanlagt følelse.

·      Når du lager bølgete håret, bør du vurdere å bruke forskjellige tangstørrelser, bytte retning og bruke vekslende bølgemønstre. Jo mer uregelmessig, jo bedre. Hvis håret ditt holder godt på styling, gre gjennom delen med fingrene før det avkjøles for å legge til det ugjorte utseendet.

·      Dersom du føner håret, mens du styler luggen og ansiktsrammen, stikk håret bak ørene for en naturlig bøy rundt ansiktet. Bruk deretter en stor tang til å vikle deler av anstendig størrelse rundt den. Målet vil være å skape en liten bøy som verken er bølge eller krøll.

·      På naturlig teksturert hår kan det hende du må friske opp områder som må defineres med en rettetang eller en krølltang. Når dette er gjort, bruk fingeren til å rufse litt rundt håret ved hodebunn og trekk bølger og krøller fra hverandre for å øke volum og skape en eterisk finish.

·      Når stylingen du ønsker er tørket og kjølt seg, legg til BEDROOM.HAIR fra litt utenfor røttene i håret og ut til tuppene og tukle til med hendene. Det vil gi løft, hold og glans akkurat der du vil ha det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Add to cart