Av
6.44 DARK.BLONDE. COPPER.INTENSE
8.44 LIGHT.BLONDE. COPPER.INTENSE
10.44 PLATINUM.BLONDE. COPPER.INTENSE

Mange kjendiser har vist seg i kobbertonede hårstrå den siste tiden. Kendall Jenner ble nylig ekte kobber for åpningen av Prada-showet i Milano, og for bare en stund siden ble Gigi Hadid også rødhåret. Vi har sett kjendiser som Emma Stone og Kate Bosworth med rike, varme og oransje toner, og kjendiser som Kaia Gerber ta i bruk mørkere, mer kastanjebrune toner. 

På de siste castingene av modeller som Kevin Murphy har deltatt på ser vi stadig flere kobbertoner på modellene. Det er en klar reaksjon mot de kjølige tonene som har dominert de siste årene. Kobberhår signaliserer en endring i motens humør til varmere, dristigere, mer oppløftende nyanser. Våre nye nyanser COPPER.INTENSE .44 forvandler alt fra mørkt hår til lyst hår over i vakre kobbertoner. 

Inspirert av solnedgangen over den australske jernrike ørkensanden, er de nye multitonale COPPER.INTENSE SHADES like vågale og levende som det naturlige landskapet. Støttet av KEVIN.MURPHYs molekylære pargaranti, varmer de unike flerdimensjonale reflektene opp hudtonen mens de leverer en skinnende, langvarig hårfarge. Våg å utforske de tre multitonale SHADES for oppløftende COPPER.INTENSE farger som skinner like sterkt som din personlighet.

De vakre fargene kan fåes av din frisør i nærmeste KEVIN.MURPHY salong som fører COLOR.ME av KEVIN.MURPHY!

FØR OG ETTER BILDER

Oppskrift finner du på 👉🏼 COLOR.ME

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Add to cart