Av

KRISTINE FRAMNES RYGG
BRAND.SPECIALIST

De fleste av oss opplever at håret er frizzy og at følelsen av at produktene man putter i håret ikke er nok. Så hva kan du gjøre? Frizzy, krusete, høysåte, kall det hva du vil.. Håret roper om hjelp til å få mer fukt og pleie. Enten det er naturlig tørt, kjemisk tørt (Farget) eller termisk tørt (varmeverktøy). 

Se for deg hudpleien din, hva gjør du der? Du renser, eksfolierer, bruker masker serum osv. Hva gjør du så? Dersom huden ikke får fuktighet etter dette ritualet, vil huden vår reagere med å bli tørr og føles stiv og sprekke opp. Samme gjelder for håret. Håret trenger også fukt etter en rens/vask. En essensiell ting er å alltid påføre balsam i hodebunnen for å forbedre kvaliteten til det håret som på sikt ender som tupper i et langt hår. Skyll ut 50% av balsamen, resterende balsam trekker inn i håret og hodebunn uten å tynge. Dette fordi KEVIN.MURPHY er en vektløs serie.

Deretter håndkletørk håret gjerne med et KEVIN.MURPHY håndkle eller bomulls t-skjorte for minst mulig friksjon i håret. Så påfører et produkt som smører håret og gir det næringen håret trenger for å optimalisere strukturen og elastisiteten som det trenger for å motvirke frizz. Akkurat som vi gjør med hudpleien må vi tilpasse produktene i håret etter årstider pga temperaturen og vi må tilpasse ut ifra vårt eget hår. Spør gjerne om hjelp hos din frisør til dette!

Riktig WASH og RINSE

Når du skal velge WASH (shampoo) skal valget være basert på hva håret ditt trenger, eks frizz trenger fukt. Når du velger RINSE (balsam) bør du tenke på hvilke stylingresultat du ønsker! Her er noen anbefalinger:

Naturlig tørt hår

HYDRATE.ME WASH, SMOOTH.AGAIN RINSE. Om sommeren HYDRATE-ME MASQUE. Om vinteren YOUNG.AGAIN MASQUE.

Tørt hår, men som har ekstremt med frizz, grove hårstrå

SMOOTH.AGAIN WASH, RINSE og MASQUE

Tynnere og frizzy hår, men som trenger fukt.

 

HYDRATE-ME WASH, RINSE og MASQUE

Etter dusj: KRØLLER og FRIZZ 

Ut ifra krøllene dine, velg enten MOTION.LOTION, KILLER.CURLS, KILLER.WAVES.

Etter dusj: BRUSETE, TØRT, FRIZZY OG UTE AV KONTROLL 

Etter dusj, blande SMOOTH.AGAIN og YOUNG.AGAIN sammen i hendene før du påfører det i håret eller EASY.RIDER blandet med YOUNG.AGAIN serum og enten EVER.SMOOTH/BOUNCE. Ønsker du et mer bølgete/krøllete resultat går du for BOUNCE og for rett og mer silkeaktig går du for SMOOTH.

Trenger du hjelp med å finne riktige produkter tilpasset ditt hår? Kontakt din nærmeste KEVIN.MURPHY salong.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Add to cart