Av

Av Kristine Framnes Rygg, BRAND.SPECIALIST

MET GALLA 2022 var så mye mer enn en rekke outstanding design plagg, men også et fantastisk hår show. Her kunne vi se alt fra sideskill med romantiske, deilige og myke bevegelser i et bølgete hår på blant ennet Blake Lively, Maude Apatow og Kendall Jenner. Fra dette over til store, krøllete hår med varme toner som Sophie Turner, Kaia Jordan Greber og Amanda Seyfrieds.

Tips til et hår som er krøllet eller bølget med tang: Spray med SESSION.SPRAY godt igjennom hele håret, la tørke før du børster igjennom. Dette vil gi deg krøller/bølger som holder hele kvelden.

Fantastisk høy teksturert styling sett hos artisten Lizzo, Erykah Badu og Jodie Turner Smith.

Wetlook er som alltid en stor favoritt, som sett på Chloe Grace Mortez, Renate Reinsve og Simone Ashley Dazzles. En favoritt hos oss til akkurat denne lokken er BODY.BUILDER eller SESSION.SPRAY. Spray i nok produkt til at håret er vått og gre det på plass der du ønsker det skal ligge før du lar det tørke. Prikken over i`en i et brunt hår er et par spray med SHIMMER.ME for glans og SHIMMER.ME BLONDE i et lyst hår. Midtskille med sleek ser vi også at tar helt av, her kan du for eksempel bruke SUPER.GOO for perfekt sleek finish.

Det var uten tvil en rød løper også full av stramme hår oppsett med et rent uttrykk. Kim Karashian, Hailey Bieber, Rosalia for å nevne noen.

Ut ifra denne kvelden kan vi definitivt spå en sommer/ høst fylt med mer varme, luksuriøse brunetter og blonde hår med mer glansfulle, glødende toner. Rike rødtoner og nydelige kobber toner i alle nyanser. Viste du at det finnes en rød/kobber tone for alle? Nøkkelen for å finne den ultimate fargen ligger i hudtone og øye farge. Vi kommer nok også til å se mer platina hår etter Kim K sitt blondine stunt, og for ikke å glemme hår tilbehør! Dette blir nok for mange et must til årets sommerfester.

FOR THE GENTLEMEN

Hamish Bowles var en av mange menn som også gjorde statment med hår assesoarer.

For å ikke snakke om Alessandro Michele og Jered Leto sitt tvilling stunt med langt bølgete hår og strass belagte hår spenner.

På herre siden var det en god variasjon i uttrykk som definitivt er hotte om dagen. Alt fra buzz cut til mer lengder som er litt mer tilfeldig.

Absolutt en hit vi tror vil gå mer og mer igjen hos herrene fremover er hår som Austin Butler, Shawn Mendes, Joe Jonas.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Add to cart