Av

Ønsker du mer glans i håret eller har du aprikos farger du vil forbedre? Da er CRYSTAL.ANGEL eller AUTUMN.ANGEL noe for deg!

CRYSTAL.ANGEL – en lipgloss for håret!

Som en lipgloss for håret ditt, tilfører CRYSTAL.ANGEL luksuriøs glans og forbedrer utseendet på både farget og naturlig hår. Denne opplysende glans- og fargeforbedrende glansbehandlingen er et rent blondt pigment for kalde eller hvite toner som skaper et vakkert, gjennomskinnelig toppstrøk. Produktet er designet for å fukte, forbedre, gjenopprette glans og friske opp farget eller ufarget hår. Vask håret med shampoo/wash og deretter på CRYSTAL.ANGEL. La den virke i 3-5 minutter og skyll ut!

AUTUMN.ANGEL

Dette er en aprikos rosé fargeforsterkende glansbehandling som gir en myk, rosa fargetone til matt hår som mangler glans. Skapt for alle hårtyper, gir den en skinnende glans og tilbyr en rekke tonale løsninger. Pigmentene er valgt for å forsterke eksisterende toner, nøytralisere uønskede toner og forbedre fargenes levetid uten å bygge seg opp på håret. Vask håret med shampoo/wash og deretter på AUTUMN.ANGEL. La den virke i 3-5 minutter og skyll ut!

Crystal Angel 250 ml

kr279

Autumn Angel 250 ml

kr279

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Add to cart