Av

Usikker på hva du skal handle til venner og familie til jul? Frykt ikke, vi har svaret!

GLOW UP

Alle fortjener en GLOW UP med HYDRATE-ME.WASH, HYDRATE-ME.RINSE og SHIMMER.SHINE. En kraftig dose med fuktighet som etterlater håret fuktighet og med et glinsende skinn! 

TANGLE ME NOT

Vil du høre en hemmelighet? UN.TANGLED fungerer som et våpen mot knuter i håret. REPAIR-ME.WASH og REPAIR-ME.RINSE etterlater håret fornyet og reparert. Tørt, skadet og frizzy overbehandlet hår hører fortiden til. Her får håret næringen det trenger! 

TENDER LOVE CARE

Gi bort kjærlighet i en eske! Vår gavepakke TENDER.LOVE.CARE består av PLUMPING.WASH & RINSE som gir håret både volum og fylde. I tillegg følger det med en T.L.C håndkrem med deilig duft som gir myke hender klare til å holdes!

ONCE UPON A BLONDE

Eventyr blir sanne. BLONDE.ANGEL.WASH rengjør brassy hår, og BLONDE.ANGEL RINSE hjelper fint, tørt og farget hår til å bli vakkert igjen. Og ja, SHIMMER.ME BLONDE er akkurat like magisk som den ser ut. En liten spray og du vil bli både trollbundet og forelsket. Once Upon A Blonde…

ANGELS HAVE WINGS

Gi bort volum på flaske med ANGEL.WASH og RINSE. DOO.OVER setter standarden for å gi godt volum og en fasong på håret som ligner englevinger. Rar metafor? Prøv den selv og bli forbauset!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Add to cart