Av

Vi har tatt en prat med stjernen Isabell Rotvold, vår ambassadør som jobber på salongen Høst i Tromsø. Hun forteller om trender i 2022 og hvilke must-haves hun ikke klarer seg uten.

Isabell, det ryktes om at du er en fremtidig stjerne i frisørbransjen. Du er jo lærling per i dag. Hvem er Isabell Rotvold og hvorfor vil du bli frisør?

 

Jeg blir veldig smigret, tusen takk! Mitt navn er Isabell Rotvold! Jeg 18 år og jobber som lærling på Høst frisør i Tromsø. Jeg vil bli frisør for å få mennesker til å føle seg vakre, verdsatt og rett å slett få de til å føle seg som den beste versjonen av seg selv!  Jeg syns også det er veldig artig å få være kreativ. Skape noe, se noe forandre seg og bli inspirert til å prøve nye ting.

 

Jeg ble kjent med KEVIN.MURPHY via Høst frisør der jeg jobber. Både jeg og kundene min elsker produktene, og jeg kunne faktisk ikke tenkt meg å bruke noe annet. I salongen får vi ofte kurs fra KEVIN.MURPHY der vi får masse informasjon om produktene og dermed står vi enda sterkere på produktkunnskap fronten når det kommer til å dekke kundenes behov, sier Rotvold.

Trender i 2022

Isabell har stålkontroll når det gjelder trender, og har et soleklart svar når vi spør hva 2022 vil bringe.

 

Hun smiler bredt, og sier at 2022 er året for håret! Å ta vare på håret sitt er blitt utrolig trendy. Oppklipte frisyrer, tekstur og bevegelse er 3 nøkkelord for året. Jeg ser også at det naturlige tar en stor plass på motefronten. Når det kommer til farger ønsker mange naturlige farger som varer. Beige blond er en stor favoritt hos mange, inkludert meg selv!

Isabell sine fire must-have

Å bare plukke ut fire must-have produkter er vanskelig, men et produkt jeg ikke klarer meg uten er MAXI.WASH. Grunnen til det er at håret mitt aldri har hatt det så bra som etter jeg startet med MAXI.WASH! Det er som om den nullstiller hår og hodebunn og gjør meg klar for en ny uke, med tørrsjampo og styling, forteller Isabell.

 

Når det er snakk om tørrsjampo er FRESH.HAIR noe jeg ikke kan leve uten. Både for å få følelsen og looken av et nyvasket hår og for volum når jeg styler det. HEATED.DEFENCE er også et must have for meg da jeg styler håret ofte med varme for å føle meg litt freshere i hverdagen! Den er helt super å bruke både for å beskytte håret, men også gir den et godt hold til frisyren jeg skaper.

 

Det siste must-have produktet mitt er SMOOTH.AGAIN anti frizz treatment. Etter jeg har vasket håret, kommer mine naturlige bølger fram. Ofte kan denne hårtypen og krøller bli veldig frizzy. Når jeg har handkletørket håret etter vask bruker jeg SMOOTH.AGAIN. Da kan jeg lufttørke håret mitt og få et fint resultat, uten å måtte bruke varme.

Når vi spør Isabell hva hennes all-time favoritt er, var ikke svaret vanskelig!

"Absolutt ALLE burde ha MAXI.WASH stående i dusjen. Dette er blitt min største favoritt når det kommer til hårpleie. Rett og slett en bestevenn som får meg og håret mitt til å se fantastisk ut. Det som er så fint med MAXI.WASH er at den passer til alle hårtyper, og alle burde bruke den!"

👇🏽HANDLE ISABELL SINE FAVORITTER HER 👇🏽

Maxi Wash Shampoo 250 ml

kr399

Keivn Murphy Maxi Wash 250 ml er en dypt rensende shampoo som ikke påvirker hårfargen. Rik på Lime, Mynte og Rosmarin som fjerner fettstoffer, oppbygging av stylingprodukter og rester av kjemikalier. Sulfat- og parabenfri

250ml

Heated Defence 150 ml

kr429

Kevin Murphy Heated Defence 150 ml er et vektløst og varmebeskyttende produkt som sørger for at utsatte områder på håret får ytterlig beskyttelse. Håret mykgjøres og får et beskyttende skjold mot varme opp til hele 232°C. Parabenfri.

150ml

Fresh Hair 250 ml

kr429

Kevin Murphy Fresh Hair 250 ml er en tørrshampoo med Ylang Ylang og kinesisk kanel som fjerner stylingrester og overskuddsolje fra håret, og gir en nyvasket følelse med tekstur og volum. Parabenfri

250 ml

Smooth Again 200ml

kr469

Kevin Murphy Smooth Again 200ml er en meget næringsgivende leave-in treatment med mykgjørende effekt for kraftig, tykt, frizzy eller krøllet hår. Essensielle oljer fra Immortelle, Baobabfrø, Orkide og Lotusblomst etterlater håret silkemykt. Parabenfri

200ml

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Add to cart