Av

Hvis mennesker ikke hadde hatt hår på hodet, hvordan hadde vi da behandlet hodebunnen vår? 

Har du noen gang tenkt over hvor forskjellig du behandler huden i ansiktet i forhold til huden på toppen av hodet? De fleste av oss renser for eksempel huden i ansiktet hver morgen og kveld, og smører på med serum og kremer ut ifra årstid og behov. Selvsagt gjør vi det! Hvordan skulle vi overlevd uten? 

SCALP 1920

La oss nå bare for et øyeblikk tenke at vi mennesker ikke hadde hår på hodet. Hadde du fremdeles kun brukt kremer og behandlinger i ansiktet? Eller fortsetter huden helt bak til nakken også? Sannheten er at vi ikke er så snille med hodebunnen som vi burde være. Vi renser den flere ganger i uken, men gir den aldri fukt og pleie. Til og med rensen vi bruker, sjampoen vår, er mer myntet på håret enn på hodebunnen. Det blir nesten som å vaske hele ansiktet med et produkt som kun er tilpasset øyebrynene. Og balsam? Den har de alle fleste kun brukt i midtlengde og spisser på håret.  

Hva hadde skjedd med huden i ansiktet vårt om vi renset flere ganger i uken uten å gi den fuktighet? Først blir du tørr, så slår huden nesten sprekker og begynner å flasse. Huden vår vil da reagere på problemet ved å produsere talg for å beskytte seg og vi sitter igjen med tørr og fet hud. Fakta er at dette er slik vi per dags dato behandler den stakkers hodebunnen vår. Eller huden under håret om du vil. Hodebunnen blir da tørr, den blir stram, slår sprekker, begynner å klø og flasse, og dermed produserer den ofte mer olje og talg. Dessverre er ikke dette et problem man blir fort kvitt. Vi har ignorert huden under håret i så lang tid at hodebunnen ikke stoler på oss lenger. DET ER PÅ TIDE Å TA TAK I PROBLEMET.  

ET NYDELIG HÅR STARTER ALLTID MED EN HODEBUNN I BALANSE. MEN HVORDAN?  

Det første steget til en god hodebunn og et flott hår starter med å endre tankesett. Gjør hodebunnen din til en del av hudpleierutinen. Jeg er her for å fortelle deg hvordan.  

Bruker vi hudkrem i ansiktet fordi vi har så tørr hud? Eller bruker vi hudkrem i ansiktet fordi vi ikke vil ha tørr hud? I de aller fleste tilfeller behandler vi huden vår for å forebygge problemer. I tillegg har vi noen problemløsere i regimet vårt. Heldigvis må man ikke velge mellom hodebunn og hår lenger. KEVIN.MURPHY har nemlig løsningen i sin nye komplette SCALP.SPA serie. Før jeg introduserer denne serien er det viktig for meg å påpeke hva KEVIN.MURPHY egentlig er. 

KEVIN.MURPHY ER HUDPLEIE FOR HÅRETProduktene er ikke bare inspirert av hudpleie. Det er basert på hudpleie. Hår og hud er nemlig ikke så veldig forskjellig, og KEVIN.MURPHY har en filosofi og en teknologi som ivaretar begge deler. Både hud og hår. Neste gang du har muligheten, bruk en hvilken som helst KEVIN.MURPHY RINSE som håndkrem.  

 

La oss snakke om hodebunnen din: Alle burde ha SCALP.SPA serien hjemme. Om du ikke har et hodebunnsproblem kan du bruke serien hver fjerde gang du vasker håret. Om du har et hodebunnsproblem bør du bruke produktene slik:  

Denne inneholder små perler som samler opp dødt hudvev fra hodebunnen. Perlene er på ingen måte skadelig for hverken håret, hodebunnen eller hårfargen din. Bruk den før sjampo hver tredje gang du vasker håret. Og ja, du kan bruke den på hele kroppen!  

Din hverdags sjampo. Denne sjampoen passer også veldig godt til deg som trener ofte eller generelt har en sensitiv hodebunn. Sjampoen har en litt fyldigere og mykere, nesten silky, konsistens. Dette er fordi den inneholder utrolig mye pleie for både hår og hud. Den skummer ikke like mye som en vanlig sjampo, men jeg kan forsikre deg om at du blir helt ren. 

Hver gang du vasker håret bør du bruke SCALP.SPA TREATMENT. Denne skal påføres og masseres i hodebunn. Virketiden er 20 minutter. Ja, 20 min kan høres lenge ut, men la oss være ærlig med oss selv. Hvor lenge har du hatt et hodebunnsproblem? 6 måneder? 6år? Er 20 minutter med behandling virkelig så lenge? TREATMENT kan du påføre 20 min før du går i dusjen. Håret og hodebunnen bør være tilnærmet rent når man påfører skummet. Om du har mye styling i håret skal du bruke TREATMENT etter sjamponering og før balsam.  

Steg 4: SCALP.SPA SERUM

Bruk den hver gang du er ferdig i dusjen. Påfør på utsatte områder på hodebunnen, og masser inn med fingertuppen. 

SCALP.SPA serien inneholder utrolig mange gode ingredienser, men Selleri frø ekstrakt er allikevel en ingrediens jeg vil trekke frem som «hero» ingrediensen. Denne fjerner uønsket olje i hår og hud, samtidig som den tilfører riktig fuktighet. Dette gjør at SCALP.SPA fungerer like godt på tørr som på fet hodebunn!  

Avslutningsvis vil jeg minne deg på om at man ikke må ha et hodebunnsproblem for å bruke SCALP.SPA på samme måte som du ikke må ha et hudproblem for å bruke hudpleieprodukter. Vi både løser eksisterende problemer og forebygger! En hodebunn i balanse er det viktigste for håret ditt. Ikke vent til problemet har oppstått. Begynn å være snill med huden under håret NÅ!  

HVIS MENNESKER IKKE HADDE HATT HÅR PÅ HODET, HVORDAN HADDE VI DA BEHANDLET HODEBUNNEN VÅR?

Scalp Spa Wash 250ml

kr399

Scalp Spa Wash, som begge inneholder rikelig med pleiende naturlige ingedienser som micellesvann, rosevann og selleriekstrakt.

This item: Scalp Spa Wash 250ml
kr399
kr399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Add to cart