Av

Sommer, sol og beachy hår. Vi elsker sesongen for sexy, surfer look, også definert som messy beach hår. Så hvordan lage den ikoniske beach looken Kevin er kjent for? Her er noen tips!

 

HAIR.RESORT er fantastisk om du ønsker en beachy look. HAIR.RESORT.SPRAY tilsvarer 50% av holdfaktoren til HAIR.RESORT lotion. Jo større mengde du bruker av produktet, jo mer beachy blir stylingen. Mengde varierer ut ifra tykkelse og lengde på håret. Dette er hvordan du bruker HAIR.RESORT:

For deg med krøller

Har du krøller kan du spraye HAIR.RESORT inn i håret for enda mer tekstur. La håret lufttørke, og du er klar. Du kan også føne, da anbefaler vi å bruke en diffuser eller klemme håret opp med hendene mens du føner. Du kan også bruke HAIR.RESORT sammen med våre ulike krølleprodukter: KILLER.CURL, KILLER.WAVES eller MOTION.LOTION.

For alle

Påfør enten HAIR.RESORT spray eller lotion i håndkletørt hår, eventuelt spray håret fuktig med en sprayflaske. Lufttørk og ferdig.

For volum beach look

Ønsker du volum i beach looken kan du påføre BODY.BUILDER i håret før du tar i HAIR.RESORT. Deretter føn og klem på håret.

 

For kort hår

 

Produktet er like godt egnet for herre som for dame. Har du kort hår er HAIR.RESORT et digg produkt å ha i håret før påføring av voks for enda mer hold og tekstur.

 

For deg med frizzy hår

Påfør EASY.RIDER i hele håret, det er en anti-frizz krem som gir elastisitet til håret. Pass på mengden, tar du for mye i kan håret bli tungt og se fett ut.

 

For deg med naturlig fall/bøler

Har du naturlig fall eller bølger i håret kan du spraye BLOW.DRY EVER.BOUNCE og deretter HAIR.RESORT SPRAY i et fuktig hår før du føner håret. Mens du føner kan du klemme i håret slik at fallet setter seg ekstra godt. Velg spray eller lotion ut ifra ønsket tekstur.

 

Ekstra tips:

Har du et veldig rett hår som sliter med å holde på krøllene når du krøller håret? Da anbefaler vi HEATED.DEFENCE (varmebeskyttende) og deretter HAIR.RESORT lotion. Påfør dette i vått hår, føn og krøll. Deretter sprayer du over SESSION.SPRAY og voilà, krøllene vil vare hele dagen, og dagen etter… og dagen etter der!

STYLING INSPO

Hair Resort 150ml

kr429

Kevin Murphy Hair Resort 150 ml er en stylingkrem med honning og Grapefrukt for et matt, sexy og teksturert hår, som om du kommer rett fra stranden.

150 ml

Hair Resort Spray 150 ml

kr429

Kevin Murphy Hair Resort Spray 150 ml er en vektløs saltvannspray med Tangerin og honning som gir volum og et matt, sexy og teksturert hår, som om du kommer rett fra stranden. Parabenfri.

150 ml

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Add to cart