Av

Frisør NM ble nylig holdt og vi tok en prat med den ferske vinneren av Årets Lærling- Andreas Trondsen fra Coma Frisør i Trondheim for å høre om hans beste tips, triks og hvordan livet er som frisør!

 

Når vi spør Andreas hvorfor han vil bli frisør er svaret enkelt. “Det er en stor hovedgrunn til at jeg ville bli frisør, og det er å få jobbe med mennesker. For meg har det alltid vært et «must» da jeg er en veldig sosial person og det å være sosial gir meg masse energi. I tillegg elsker jeg å få jobbe kreativt og teknisk,” sier Andres.

Det er ingen tvil om at Andreas er en av landets fremtidige frisørstjerner. Han startet å jobbe for Bech frisør i Bodø som assistent allerede som 14-åring og det var her han ble kjent med KEVIN.MURPHY. 

 

KEVIN.MURPHY var en stor favoritt hos frisørene på Bech frisør, og det ble ganske fort det for meg og! Hele konseptet snakker veldig til meg. Selv syns jeg det er viktig med holdbare, luftige frisyrer som holder, og det er null problem med KEVIN.MURPHY, sier han.

Nå jobber han som læring hos Coma Frisør i Trondheim. Hva slags farger og frisyrer merker du at kundene etterspør litt ekstra?

 

Det jeg merker at mine kunder syntes er viktig, er å kunne få lette, low maintenance frisyrer. Solkysset er et ord som kundene ofte bruker, hvor de ønsker lette, naturlige forandringer. Bølger og tekstur er veldig trendy nå. For å oppnå dette bruker jeg ANTI.GRAVITY i hele håret fra rot til spiss før jeg føner lett over, så bruker jeg alltid DOO.OVER før jeg gjør finishen med varmeverktøy. Denne gir tekstur, varmebeskyttelse og ekstremt godt hold, sier han.

 

Andreas sine topp 5 produkter

DOO.OVER, ANTI.GRAVITY lotion, YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER, TOUCHABLE og BEDROOM.HAIR. Med disse produktene føler jeg jeg kan oppnå alle typer frisyrer fra Hollywood glam til nordisk og naturlig styling. 

Must-have i dusjen

Når det kommer til produkter som alle MÅÅÅÅ ha i dusjen, mener jeg at alle burde ha MAXI.WASH, spesielt blondiner. Dette er en rensesjampo som får bort alt av forurensning, og produktrester. Dette vil gjøre fargen din MYE klarere og renere! No.1 styling produkt til kunder som gjør lite med håret, er DOO.OVER. Denne kan fønes på, skape volum, skape tekstur, gir godt hold OG er varmebeskyttende! Rett og slett ett alt-i-ett produkt!

 

Vi takker for praten, Andreas!

 

Følg Andres videre på hans reise, @hairbyandreas

👇🏽 HANDLE ANDREAS SINE FAVORITTER👇🏽

Maxi Wash Shampoo 250 ml

kr399

Keivn Murphy Maxi Wash 250 ml er en dypt rensende shampoo som ikke påvirker hårfargen. Rik på Lime, Mynte og Rosmarin som fjerner fettstoffer, oppbygging av stylingprodukter og rester av kjemikalier. Sulfat- og parabenfri

250ml

Young Again Dry Conditioner 250 ml

kr429

Touchable 250 ml

kr429

Bedroom Hair 235ml

kr429

Kevin Murphy | Bedroom Hair 235ml er en lett og fleksibel hårspray med glans og hold som skaper tekstur og en lived-in look. Håret føles mykt og håndterlig samtidig som den opprettholder tekstur og fylde. Parabenfri

235ml

Anti Gravity 150ml

kr429

Kevin Murphy Anti Gravity 150 ml er et volumprodukt med honning og Lavendel som gir vektløs tekstur og skaper et større og fyldigere hår. Passer perfekt for å gi langvarig volum til fint nordisk hår. Parabenfri

150 ml

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Add to cart