Av

Dette er vår sterkeste styling paste med aller best hold. Ta en klump med NIGHT.RIDER i hendene, varm den ved å gni den mellom håndflatene og form fra rot til spiss. NIGHT.RIDER fungerer aller best på korte hår og skal påføres i et nesten tørt hår. 

Form håret, gjerne med en børste eller kam. Fra du har varmet opp leiren og startet med påføring i håret vil du ha ca. 60-90 sekunder på deg før leiren begynner å stivne og etter ca. 5 minutter vil den stivne helt. For best resultat må du derfor jobbe relativt “raskt” med denne leiren for å få looken du vil ha. 

Sleak look og formbart hold

NIGHT.RIDER er perfekt til å lage sleak styling. Dersom du ønsker en sleak look påfører du stylingen i håret, holder håret på plass i et par sekunder før du slipper opp. Til langt hår vil denne være fin for å feste løse hår i en tettsiddende hestehale. For kort hår, kan du forme håret akkurat som du vil med et hold som varer ut dagen (og natten om du vil). 

Night Rider 100gr

kr429

Kevin Murphy Night Rider 100 gr er en matt paste med bivoks og Grapefrukt ekstrakt som gir kraftig hold til korte teksturerte frisyrer med matt finish. Parabenfri

100g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Add to cart