Av

17.mai er rett rundt hjørnet, og det typiske “Hva skal jeg gjøre med håret mitt?” dilemmaet har kanskje dukket opp? Om du har på deg bunad eller ei, har vi funnet noen inspirerende og enkle hårfrisyrer du kan prøve deg på. Dette er stylinger du kan klare helt selv dersom du benytter deg av de riktige produktene. Tagg oss gjerne i ditt 17.mai bilde på Instagram så vi kan få se stylingen din!

Ariana Grande inspirert ikonisk hestehale

Du trenger:

FREE.HOLD

SESSION.SPRAY FLEX

Styling og bilde av @mia_carteblanchehair

Hva med en wetlook? 

 

Du trenger:

BODY.BUILDER og SESSION.SPRAY.⁠ 

 

Slik gjør du:

Kjør på med et godt lag BODY.BUILDER så håret er gjennomvått med skum, legg det der du ønsker at håret skal stivne og la tørke. Spray over med SESSION.SPRAY for et godt hold.

Lag en enkel slick pony med SESSION.SPRAY!⁠ 

 

Slik gjør du:
Børst håret bakover og fest med en tynn strikk. Ta ut en liten del av håret fra hestehalen og før rundt strikken slik at strikken ikke syntes. Deretter påfører du SESSION.SPRAY og bruker hendene eller en børste for å unngå utstikkende hår. Denne stylingen kan du alternativt også krølle selve hestehalen.

Tilbehør

Vi elsker tilbehør. Søte spenner eller bunadsklyper gir det lille ekstra.  

Du trenger:

KILLER.CURLS, YOUNG.AGAIN, BEDROOM.HAIR

Krøller med en touch

Slik gjør du:

1)      Påfør BLOW.DRY EVER.BOUNCE (sliter du med at krøllene ikke holder seg kan du også ha i litt ANTI.GRAVITY).

2)     Krøll håret og avkjøl. Spray deretter over SESSION.SPRAY.

3)     Tvinn to deler av håret sammen fra fronten av ansiktet og fest bak hodet i en strikk. Deretter vender/flipper du håret i strikken inn over strikken slik at den ikke blir synlig.

 

Hår av @hairbyemmacol 

Session Spray 400ml

kr429

Kevin Murphy Session Spray 400 ml er en fleksibel hårspray med hydrolisert hveteprotein og essensielle oljer som gir medium hold og kontroll. Beskytter mot UV stråler og ekstern fuktighet. Parabenfri

400ml

LIFT ME UP

kr429

Skap volum, fylde og tekstur. Ønsker du hold i krøllene dine, volum i hele håret, eller hva med en wet-look? Da er BODY.BUILDER perfekt for deg. Kjøp 400ml og få med 100ml på kjøpet.

This item: LIFT ME UP
kr429
kr429

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Add to cart